Šampinjoni

Kao sirovina koriste se isključivo najkvalitetniji svježi šampinjoni, a u proizvodnji se ne upotrebljavaju nikakve kemikalije ni konzervansi. Zahvaljujući kvalitetnoj sirovini, kratkom vremenu između berbe i prerade, izuzetnoj higijeni, te postupku stabilizacije, koji je razvijen u Mygrosu, šampinjoni u potpunosti zadržavaju prirodan izgled, boju i okus. Punjenje staklenki je ručno, tako da se vrši stopostotna kontrola.

U proizvodnom programu su šampinjoni u slanoj otopini cijeli i rezani, te cijeli šampinjoni u octu i pikantnom naljevu, u pakiranjima od 314 do 2650 ml.

Masline

Kao sirovina koriste se isključivo najkvalitetnije masline optimalne veličine koje se od berbe do pakiranja čuvaju u vlastitim rashladnim prostorima, kako bi se ta kvaliteta i očuvala. Zahvaljujući originalnim receptima i pomno uravnoteženom sastavu naljeva, proizvodi se odlikuju izuzetnim okusom.

U proizvodnom programu su zelene masline sa i bez koštica, zelene masline punjene bademom i paprikom, te crne masline s košticama, u pakiranjima od 314 do 2500 ml.